Facebook

Kontakta oss

Kontakta oss

Frakt

Betalning

Betalning

Biosoffor

Nyhetsbrev

Våra varumärken

Beställ senast 22/12 kl 12 för goda chanser till leverans innan jul. Spelbord +20kg hinner tyvärr inte levereras innan jul.

Biljardbord KöpguideBiljardborden som vi erbjuder på Spelbord.se kommer från Legacy, BCE, Riley, Bilijardai och Gamesson. Vårt sortiment startar med små enkla bord som främst riktar sig till barn. Fortsätter man nedåt i vår kategori Biljardbord hobby så hittar man mer rejäla konstruktioner som väger dryga 100 kg. Dessa är populära alternativ till skifferborden för de som har en begränsad budget. Det spel och kvalitetsmässiga hoppet över till kategorien Biljardbord skiffer är enorm. Allt blir bättre. Varje komponent tillverkas för att ge längre livslängd och bättre spelegenskaper. Den viktigaste skillnaden är ändå att spelytan består av en skifferskiva istället för en MDF-skiva.

Fördelen med ett hobbybord är den enkla monteringen, den låga vikten och priset. Monteringen behöver inte ta mer än 1-2 timmar. Oftast är det bara benen som behöver monteras. Vikten är som mest dryga 100 kg, vilket för att borden blir flyttbara.

Skifferbord är dyrare än hobbybord, men tänker man långsiktigt så är de värda var enda krona. Skifferskivan den utbytbara duken och de tilltagna och utbytbara komponenterna gör att dessa bord håller år efter år. Monteringen är dock mer tidsödande. Vi har tagit fram guiderna montera duk och montera skiva för att förenkla för våra kunder. Guiderna hittar du i högermenyn.

Vi har sedan valt att skilja snookerborden från de vanliga (pool) biljardborden och därför skapat en egen kategori där kända Riley huserar. Deras bord används i alla tävlingar utom en på touren.

Vårt premiummärke Legacy tillverkar biljardbord av väldigt hög klass. De inriktar sig på att kunna erbjuda biljardbord som är vackra möbler, håller en livstid och erbjuder spelegenskaper utöver det vanliga. De har en rad smarta innovationer som gör att de håller sig före konkurrenterna.

BCE/Riley tillverkar förutom snookerbord vanliga biljardbord som passar hallar och seriösare hemma användare, men de har också hobbybord med smarta fällbara konstruktioner.

Gamesson är en svensk importör. De håller sig till hobby kategorin och erbjuder snabb och enkel service med sin närhet till den svenska marknaden.

En vanlig fråga är hur mycket stort rum man behöver för att kunna ha ett biljardbord. Vi har därför tagit fram guiden Rumsstorlek biljardbord, som du hittar i högermenyn.